BHV staat voor Bedrijfs Hulp Verlening. Met een BHV cursus leert een bedrijfshulpverlener wat hij/zij moet doen als er een ongeval, brand of zelfs een ontruiming moet plaatsvinden.

Elke dag kunt u in een situatie terecht komen waarin BHV/EHBO hulpverlening is vereist. Werkgevers zijn verplicht één of meerdere bedrijfshulpverleners te hebben. Bedrijfshulpverleners zorgen dat er snel en effectief hulp wordt geboden bij incidenten, zo nodig totdat de brandweer, ambulance en/of politie zijn gearriveerd. Ook kunnen BHV-ers zich verder bekwamen in deelgebieden door het volgen van cursussen als het ‘Gebruik van een AED’. De Ridder Brandbeveiliging levert deze diensten bij u op locatie.

Tijdens een BHV/AED cursus op locatie wordt alle lesstof exact op uw specifieke bedrijfssituatie afgestemd. Belangrijke vragen en/of problemen uit uw dagelijkse praktijk kunnen daarbij aan bod komen. In korte tijd worden uw medewerkers deskundig opgeleid zodat zij goed zijn ingespeeld op situaties in uw eigen organisatie.

Uw medewerkers worden tegelijkertijd opgeleid, dit verhoogt het effect en de teambuilding. Collega’s kunnen elkaar op de werkvloer onderling begeleiden in het toepassen van de leerstof en de kennis blijft langer paraat in uw organisatie.

Elke dag kunt u een situatie tegenkomen waarin u Eerste Hulp moet verlenen. Thuis, op het werk, onderweg of tijdens het sporten… Wat moet u wel doen en wat juist niet doen? Wat moet er eerst gebeuren? Wanneer belt u 112? Vragen die De Ridder Brandbeveiliging graag voor u beantwoord tijdens een cursus.